نویسنده موضوع: درروایات سید حسنی چند نکته است که مطابق باآقای سید محمد خاتمی است  (دفعات بازدید: 1245 بار)

آفلاین soosoo_haq

• کاربر تازه کار
  • *
  • ارسال: 33
  • جنسيت : پسر
درروایات سید حسنی چند نکته است که مطابق باآقای سید محمد خاتمی است:

1-آخرین نفری که به امام زمان میپیونددبعد از قیام حضرت واستقراردرکوفه!

2-یاران او بیشترآنها اهل شک وشبهه هستند!

3-یاران اوشک دارند امام زمان امام زمان است (تبلیغات غرب وکفار برآنها اثر زیادی گذاشته)!

4-40 هزارنفر باوجود مشاهده علائم امامت با حضرت میجنگند!

5-تنها کسی که از بین مسئولین وسیاستمداران فعلی سید حسنی است ایشان است

6-تاکیدبرزیبایی اووچهره جذاب درروایت

7-بر اساس برخی احادیث اسلامی، حسنی  با پیامبر اسلام(صلّی الله علیه و آله) و امام مهدی(علیه السلام) همنام بوده و اسم شریفش «محمّد» می باشد.

8-عدم تفاهم او واهل قم (که علمای قم زیاد بااو موافق نیستند)

9-صبوربودن اودربرابرتهمتها

شجره نامه حضرت آیت الله سید روح الله خاتمی(ره)

(  علی ابن ابیطالب (ع)، فاطمه زهرا (ع    
2- امام حسن (ع)
3- حسن مثنی
4- ابراهیم
5- اسماعیل
6- ابراهیم طباطبا
7- احمد رئیس
8-  محمد
9- احمد
10- محمد
11- علی
١٢ -  طاهر                                
13- حمزه
14- ابومحمد
15-علی
16- شهاب الدین
17-   حسن
18-  حیدر
19- مرتضی
20- علاءالدین
21-  محمد
22-  ثابت
23-  مرتضی
24- یوسف
25-  عزالدین
26-  محمد
27-    شمس الدین
28-   علی
29-   رضی الدین
30-   نظام الدین
31-  میرزین الدین
32-  محمد
33-  رضی الدین
34-  میرجعفر
35-  میرعلی اکبر
36-  میر ابوطالب
37-  محمد
38-   جعفر
39-   اسماعیل
40-   سید  محمدرضا
41-  سید  روح الله
« آخرين ويرايش: آوریل 17, 2010, 03:30:46 pm توسط entghad »
تامردم نفهمیدندهیچ حکومتی وهیج دولتی وهیچ کسی جز امام زمان(عج)بدردشان نمی خورد ظهور محقق نمیشود.

آفلاین soosoo_haq

• کاربر تازه کار
  • *
  • ارسال: 33
« آخرين ويرايش: آوریل 17, 2010, 03:28:31 pm توسط entghad »
تامردم نفهمیدندهیچ حکومتی وهیج دولتی وهیچ کسی جز امام زمان(عج)بدردشان نمی خورد ظهور محقق نمیشود.

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 918

گفت‌وگو با شيخ علي كوراني

سيد حسني کيست و آيا مي‌توان او را همان خراساني بدانيم؟

يک سيد حسني در همان مقطع قيام براي ياري امام داريم که از ديلم خروج مي‌کند. يک سيد حسني هم در عراق وجود دارد که ادّعاي مقابله با حضرت را دارد. در روايات، صفات مذمومي براي او بيان شده که با توجه به آن صفات، او شخصّيتي غير از خراساني است. روايات، حسني غالباً در منابع سني است و در منابع شيعي مطالب مجمل و محدودي آمده است.

ماهنامه موعود شماره 105

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 918

داستان سید حسنی بودن حضرت آقا از زبان حاج آقای صدیقی

دیشب که به مهدیه امام حسن (ع) رفته بودم، حضرت آقای صدیقی، امام جمعه موقت تهران ماجرای جالب و شیرینی را در مورد مقام معظم رهبری روحی فداه نقل کردند که سعی میکنم مختصرا اینجا نقل کنم.

ایشان فرمودند که قبل از انقلاب و قتی حضرت آقا جوان بودند همراه شهید هاشمی نژاد سفری به رشت داشتند، در زمان حضورشان در شهر رشت در مورد این که آیا شخص عالم و عارفی هست که برای کسب فیض به دیدار ایشان بروند از مردم سوال میکنند، نشانی شخصی به نام "آقا سید صفی" را به آقا میدهند که گویا دارای کراماتی بودند، حضرت آقا به همراه شهید هاشمی نژاد قصد دیدار آقا سید صفی را میکنند و به آن نشانی میروند که نشانی منزلی بوده، وقتی وارد منزل میشوند آقا سید صفی را در حالی که عده ای شیخ و درویش دور ایشان حلقه زده بودند میبینند (این نکته را یادآور میشوم که حضرت آقا هیچ آشنایی قبلی با ایشان نداشتند و ایشان هم آقا را نمیشناختند، هنوز انقلاب نشده بوده و کسی هم حضرت آقا را حتی به اسم نمیشناخته) هنگامی که چشمان آقا سید صفی به حضرت آقا می افتد بلند میشوند و با حالت استقبال به طرف آقا می آیند و آقا را اینگونه خطاب میکنند که "مرحبا به سید حسنی"، حضرت آقا میفرمایند که من سید حسینی هستم نه حسنی، آقا سید صفی اشاره میکنند که مادر شما سید حسنی هستند و شما از طرف مادر حسنی هستید. سپس با حضرت آقا مشغول صحبت میشوند و اشاره میکنند که شما در آینده مقامی پیدا میکنید که امور این مملکت تحت امر شماست، حضرت آقا هم میپرسند که شما که از آینده من گفتید آینده خودتان را هم میدانید؟ که آقا سید صفی با تامل و درنگ میگوید من و همسرم یک سال دیگر بیشتر زنده نیستیم... یکسال دیگر که حضرت آقا در طرقبه مشهد بودند ماجرای تصادف خونینی را در روزنامه میخوانند که نام آقا سید صفی نیز در بین کشته شدگان بوده.

مدتها بعد که شهید رجایی به شهادت میرسد، شهید هاشمی نژاد به دیدار آقا می آیند و به ایشان پیشنهاد میدهند که برای ریاست جمهوری اعلام آمادگی کنند که آقا میفرمایند من نمیتوانم و در ضمن امام هم مخالف حضور روحانیت در عرصه سیاست هستند، که شهید هاشمی نژاد به نبود فرد غیر روحانی وارد و آگاه و مطمئن اشاره میکنند و به حضرت آقا میگویند که شما اعلام آمادگی کنید و من با امام صحبت میکنم، و بعد از اینکه آقا به ریاست جمهوری میرسند شهید هاشمینژاد به آقا ماجرای آقا سید صفی و آن پیشگویی را یادآور میشوند، البته حاج آقای صدیقی فرمودند که ایشان شهید شدند و نبودند که ببینند منظور آن عارف، به ولایت رسیدن حضرت آقا بوده و نه رئیس جمهور شدن ایشان.

____________________________________________ _____

-> حضرت آقای صدیقی این ماجرا را با یک واسطه از شهید هاشمی نژاد نقل کردند و فرمودند در جمعی از مقام معظم رهبری صحت این ماجرا را جویا شدند و حضرت آقا نیز تایید کرند.

-> قبل از نقل این ماجرا، صحبت حاج آقا در مورد این بود که عده ای معتقدند سید حسنی که در روایات از ایران به یاری امام زمان میرود حضرت آقای خامنه ای هستند.

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 818
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
یه مطلبی خواندم به این مضمون

سید هاشمی غیر از سید خراسانی است؛ هاشمی از ذریه امام حسن ـ علیه السلام ـ است و خراسانی سید حسینی است، هاشمی قبل از مراسم بیعت كشته می شود در حالی كه خراسانی حدود یك ماه بعد با حضرت بیعت می كند

آدرس:
كامل سلیمان، روزگار رهایی، نشر آفاق 1381، ترجمه علی اكبر مهدی پور، ص 102.