نویسنده موضوع: پيامبر(ص) و موقعيت منتظران حضرت مهدي(ع) قبل از ظهور (قسمت اول)  (دفعات بازدید: 219 بار)

آفلاین غبار دل

• معاونت
  • *
  • ارسال: 418
    • شهید تجلایی

پيامبر(ص) و موقعيت منتظران حضرت مهدي(ع) قبل از ظهور (قسمت اول)

امام صادق(ع) از وجود مبارک رسول اکرم(ص) دربار? مقام منتظران ظهور و علاقه مندان به ساحت مقدس حضرت بقية ا... چنين نقل فرموده اند:
خوشا به حال کساني که قائم از اهل بيت مرا درک کنند و اقتداي به آن حضرت مي کنند(فرمانبرداري) پيش از قيامش، دوستان او را دوست مي دارند و با دشمنانش دشمن اند و از آنها تبري مي جويند و ائم? معصومين قبل از آن حضرت را دوست مي دارند. اينان رفقاي من و دوستان من و بهترين امت من در نزد من، بلکه بهترين مخلوقات خداوند براي من هستند.(1)
حذيفه مي گويد: ديدم رسول معظم اسلام(ص) پرد? کعبه را گرفته و گريه مي کند. عرض کردم: يا رسول ا...! چه چيز شما را به گريه آورده است؟ خداوند چشمهاي شما را نگرياند. فرمودند:
اي حذيفه! دنيا از بين رفته يا مثل اينکه تو در اين دنيا نبودي. عرض کردم پدر و مادرم به قربانت باد! آيا علائمي هست که دال بر وقوع چنين وضعي در دنيا باشد؟ فرمودند: آري مطالبي که مي گويم به قلبت بسپار وباچشمت ببين وبا انگشتانت شماره کن:
1- وقتي که امت من نماز را ضايع کنند.
2- از شهوات پيروي کنند.
3- خيانت در ميان مردم زياد شود.
4- امانت و امانتداري کم شود.
5- مشروبات الکلي بنوشند.
6- فضا تاريک شود(ممکن است به خاطر آلودگي فضا به معصيت يا دود ناشي از بنزين و غيره باشد.)
7- به واسط? خشکسالي، آب قناتها و چاهها کم شود
8- آسمان و اين فضاي لا يتناهي غبارآلود شود( ممکن است کنايه از ظلمهاي جهاني باشد )
9- امنيت از راههاي زميني و هوايي برداشته شود.
10- و مردم همديگر را سعب و لعن کنند.
11- خانواده ها در دامن فساد سقوط کنند.(مانند بي حجابي، رقاصي، قمار و...)
12- مردم در زندگي گرفتار تجملات و مد پرستي شوند و سرانجام قناعت و ميانه روي متروک گردد.
13- افراد جامعه نسبت به يکديگر بدبين شوند و سوء ظن و عدم اعتماد بر جامعه سايه افکند.
14- سالهاي دنيا پست و خوار شود.
15- درختکاري زياد شود و محصولها اندک شود.
16- قيمتها بالا رود( نرخ اجناس مورد لزوم به طور سرسام آوري بالا رود تا جايي که زندگي را تبديل به جهنم سوزان کند)
17- بادها زياد شود( طوفانها و تند بادها مرتبا در دنيا زيانهاي سنگين جاني و مالي به بار آورد.)
18- پرده از روي باطن مردم برداشته شود( و جنايتکاران و دنيا پرستان و جاه طلبان شناخته شوند، يا بدان آشکار شوند يا علائم ظاهر شوند.)
19- عمل شنيع لواط علني شود( کما اينکه در انگلستان با گذراندن قانوني از تصويب مجلس لواط بلا مانع شده است.)
20- خلاف پسنديده شود.
21- تجارت و کاسبي دچار سختي و تنگي شود و اشياء مورد درخواست کم شود.
22- تمام برنامه ها را با کمال گستاخي و خونسردي بر مبناي هواي نفس( دلم مي خواهد) پياده کنند.
23- ناسزا و فحش دادن به پدران و مادران را وسيل? سرگرمي و مزاح قرار دهند.
24- آشکارا ربا بخورند و کوچکترين ترسي از خداوند نداشته باشند.
25- بي عصمتي و زنا در ميان مردم رواج پيدا کند.(مراکز خود فروشي و زنا در دنيا با ابعاد گسترده اي بالاترين شاهد ماست.)
26- خشنودي و راضي بودن از زندگي و برنام? آن بسيار کم شود.
27- افراد سفيه و نادان زمام امور را به دست گيرند.
28- خيانت به انواع و اقسام مختلف در ميان هم? طبقات زايد شود.
29- امانت را بي اهميت بدانند و به آن بي اعتنا باشند و افراد امين کم شوند.
30- افراد از اخلاق و کار خويش تعريف کنند.
31- نادانها به دليل ناداني خويش مشهور شوند.
32- مردم خانه هاي خود را بيارايند و ديوارهاي آن را زينت دهند.
33-قصرها و خانه ها بلند ساخته شود(مانند ساختمانهاي چندين طبقه اي که آسايش و امنيت را از همسايه ها سلب مي کند.)
34- باطل را به لباس حق جلوه دهند.
35- زشتي دروغ از بين برود به حدي که لباس راستي بر آن بپوشانند.
36- اگر کسي در کارش صحت عمل داشته باشد او را ضعيف بدانند.
37- پستي و لئامت و سرزنش يکديگر را به حساب عقل بگذارند(صاحبش را عاقل بدانند.)
38- گمراه بودن و راه کج رفتن را هدايت بشمارند.
39- بيان را کوري بدانند( اگر به وسيل? بيان حقايقي گفته شود که به نظر آنها خوش نيايد.بگويند اين شخص کور است و واقعيت دنيا را نمي بيند.)
40- و خموشي را بي خردي بدانند.
41- دانشمند اگر بخواهد از علم خويش به نفع خود و جامعه حرف بزند او را جاهل و عملش را ناداني بدانند.
42- نشانه ها بسيار شود و علامتها يکي پس از ديگري ظاهر گردد.
43- تحقيق نکرده سخنان دور از حقيقت بگويند( مردم را متهم کنند و بدين دليل آبروي بندگان خدا را بريزند)
44- آسياي مرگ بر سر جامعه بچرخد(جنگهاي خانمان سوز به راه بيندازند و افراد بي گناه را قتل عام کنند، مانند بمباران مناطق مسکوني و نظامي و...)
خدايا .پروردگارا!
به كه واگذارم مي كني؟
به سوي كه مي فرستي ام؟
به سوي آشنايان و نزديكان؟
تا از من ببرند و روي برگردانند.
يا به سوي غريبان و غريبه گان تا
گره در ابرو بيافكنند و مرا از خويش برانند؟
يا به سوي آنان كه ضعف مرا مي خواهند
و خواري ام را طلب مي كنند؟

آفلاین غبار دل

• معاونت
  • *
  • ارسال: 418
    • شهید تجلایی
پاسخ : پيامبر(ص) و موقعيت منتظران حضرت مهدي(ع) قبل از ظهور (قسمت دوم)

45- مردم از نظر بينش وديد قلبي کور شوند و حقايق را نبينند(مانند جناياتي که از زمامداران خود مي بينند و در عين حال مي گويند خوب است)
46- کارهاي ناپسند بر اعمال خوب غلبه پيدا کند( مردم طرفدار کارهاي بد شوند.)
47- محبت نسبت به يکديگر و صل? رحم از دلهاي مردم برداشته شود.
48- تجارت و بازرگاني زياد شود و مردم کارهاي باطل و ناچيز را نيکو بدانند.
49- جان خود را به يکديگر به خاطر شهوتهاي زياد که دارند، بذل کنند.
50- کارهاي بزرگ را آسان شمارند.
51- از پوشيدن پوست حيوانات حرام گوشت(يا ذبح شرعي نشده) باکي نداشته باشند.
52- جامه هاي نرم و زيبا و نازک بپوشند(و بدن آنها از روي لباس پيدا باشد)
53- رغبت به دنيا پيدا کنند و آن را بر آخرت مقدم بدارند( اعمال بد مردم گواه اين مطلب است)
54- رحم از دلهاي هم? مردم برود
55- فساد جنب? عمومي پيدا کند.(خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو)
56- قرآن را به بازي بگيرند.
57- اموال بيت المال(وجوه شرعيه) را مال شخصي خود بدانند يا حقوق شرعي? مال خود را ندهند و بگويند مال خودمان است.
58- مسکرات را با تغيير نام حلال بدانند.
59- در وقت دادن زکات مال خود خيانت کنند( کم بدهند و يا جنس نامرغوب عرضه کنند)
60- ربا را به نام خريد و فروش و اجاره دادن محلي از مقروض بگيرند.
62- به نافرماني از خداوند(گناه کردن) مباهات کنند.
63- دلهاي مردم پر از تکبر و نخوت شود و ظلم و جور در پادشاهان و ناداني در مردم (زير بار ظلم رفته) ظاهر شود.
64- در چنين وضعي ديندار بايد دين خود را بردارد و از اين طرف به آن طرف و از اين قله کوه به آن قله و از اين دره به آن دره ديگر برود تا سلامت دين داشته باشد.
65- از اسلام باقي نماند جز اسمي و از قرآن باقي نماند جز رسمي
66- قرآن بخوانند در حاليکه از گلوگاه و استخوان ترقوه و گردن نگذرد و از وعده هاي خداوندي و وعيدهاي آن عملا در ميان آن مردم خبري نباشد و از خداوند نترسند و به ياد او نباشند و از ناسخ و منسوخ قرآن بي خبر باشند.
67- در اين حالات مساجدشان آباد باشد اما دلهاشان از تقوا و ايمان تهي.
68- علما و دانشمندان آن زمان بدترين مردم روي زمين باشند و تمام فسادها و فتنه ها از ناحي? آنها برخيزد و بازگشت هم? آنها(فتنه ها) به سوي خود ايشان است.
69- مردم خير و نيکوکار و مراکز خير از بين برود اما اهل شر و فساد بمانند.
70- مردم به خداوند عالم در کارهايشان بي اعتنا باشند و اعمالشان از روي تحقيق نباشد.
71- تنها محبوب مردم دينار و درهم باشد( ثروت دنيا از هر راهي که بيايد، حلال يا حرام، مانعي ندارد)
72- هر قدر ثروتشان زياد شود باز بگويند فقيريم.
خدايا .پروردگارا!
به كه واگذارم مي كني؟
به سوي كه مي فرستي ام؟
به سوي آشنايان و نزديكان؟
تا از من ببرند و روي برگردانند.
يا به سوي غريبان و غريبه گان تا
گره در ابرو بيافكنند و مرا از خويش برانند؟
يا به سوي آنان كه ضعف مرا مي خواهند
و خواري ام را طلب مي كنند؟