نویسنده موضوع: نرم افزار اینترنتی عرصه مهدویت...  (دفعات بازدید: 813 بار)

آفلاین moztarzadeh

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
  • ارسال: 23
  • جنسيت : پسر
  • به یاد خـــــدا باش!
    • گروه تواشیح و مدیحه سرایی ثقلین یزد
نرم افزار اینترنتی عرصه مهدویت...
« : سپتامبر 14, 2009, 07:20:40 am »
دوستان سلام

می خوام در اینجا یه نرم افزار اینترنتی درباره مهدویت معرفی کنم . نرم افزار اينترنتي «عرصه مهدويت» براي نخستين بار در كشور به همت بنياد فرهنگي مهدی موعود(عج) در آبادان تولید شده و واقعا باعث خوشحالیست.

اين نرم افزار داراي بخش‌هايي همچون كتابخانه، پيامك‌هاي مهدويت، پرسمان (پرسش و پاسخ)، كلام بزرگان، مقالات و نقد فيلم‌هاي هاليوودي با عنوان غرب و مهدويت، سخنراني علما درباره مهدويت در قالب 40 درس، مولودي، تواشيح، سرودهاي مهدوي، لينكستان و نگارخانه است كه به صورت آنلاين قابل استفاده است.

اين بنياد پيش از اين هم نرم افزاري را به نام «آفتاب عشق» توليد كرده بود كه توانست در جشنواره آخرين منجي رتبه اول را در كشور كسب كنه و با استقبال بسيار خوبي مواجه شد.

مهدی دوستان عزیز مي توانید با مراجعه به تارنمای (سايت) www.tanharah.ir از مطالب اين تارنما استفاده كنید و با زدن كليد خروج ، تارنمای بنياد مهدويت را نيز مطالعه كنند.

از دوستان دعوت می کنم حتما از این نرم افزار دیدن کنن. من که خیلی لذت بردم.

یا علی
« آخرين ويرايش: سپتامبر 14, 2009, 07:22:21 am توسط moztarzadeh »
هر كس كه بميرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهليت از دنيا رفته است. پيامبر اعظم(ص)

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 815
  • جنسيت : پسر
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
پاسخ : نرم افزار اینترنتی عرصه مهدویت...
« پاسخ #1 : سپتامبر 14, 2009, 09:41:25 am »
عالیه !!!
 ولی بااین سرعت اینترنت یه مقدارتو ایران مشکل داره مثلا الان من باadsl2+که دارم بازبخش سخنرانی خوبکارنکرد ولی کاربسیارخوب ومقدمه ای برای کارهای بهدی باشد