نویسنده موضوع: دعای حضرت صاحب الزمان.عج. برای شیعیان  (دفعات بازدید: 363 بار)

آفلاین عاشقة المهدی عج

• کاربر نیمه فعال
  • *
  • ارسال: 90
دعای حضرت صاحب الزمان.عج. برای شیعیان نقل ازسیدبن طاووس

سید بن طاووس(ره) می فرماید:
سحرگاهی در سرداب مقدس بودم. ناگاه صدای مولایم را شنیدم که برای شیعیان خود دعا می کردند و عرضه می داشتند:

« اللهم ان شیعتنا خلقت من شعاع انوارنا و بقیه طینتنا و قد فعلوا ذنوباً کثیرة اتکالاً علی حبّنا و ولایتنا فان کانت ذنوبهم بینک و بینهم فاصفح عنهم فقد رضینا و ماکان منها فیما بینهم فاصلح بینهم و قاصّ بها عن خمسنا و ادخلهم الجنّة فزحزحهم عن النار و لا تجمع بینهم و بین اعدائنا فی سخطک.

ترجمه:خدایا شیعیان ما را از شعاع نور ما و بقیه طینت ما خلق کرده ای؛ آنها گناهان زیادی با اتکاء بر محبت به ما و ولایت ما، کرده اند؛ اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با تو است، از آنها بگذر که ما را راضی کرده ای و آنچه از گناهان آنها در ارتباط با خودشان است خودت بین آنها را اصلاح کن و از خمسی که حق ما است، به آنها بده تا راضی شوند. و آنها را از آتش جهنم نجات بده. و آنها را با دشمنان ما در سخط خود جمع نفرما.  »

همچنین سید بن طاووس(ره)، فرمود:

سحرگاهی در سامرا، دعایی از حضرت قائم علیه السلام شنیدم و کلماتی از آن را حفظ کردم. ایشان برای زندگان و مردگان دعا می فرمودند و از جمله کلمات آن حضرت این بود که عرضه می داشتند:

« و ابقهم و احیهم فی عزّنا و ملکنا و سلطاننا و دولتنا:
 ترجمه:

خدایا شیعیان را حفظ کن و آنها را در دولت و سلطنت ما، حیات ده. »

(من و شما برای حضرتش چه کردیم ۲۰یا۳۰یابیشتر کمتر ازعمرمان دردروران غیبت بودیم چقدر برای حضرتش دعا کردیم  عملی داشتم باعث نزدیک شدن به ظهور ایشان شود؟؟؟؟؟         یا صاحب الزمان من که شرمده هستم
&&...اللهم عجل لولیک الفرج ...&&

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 815
  • جنسيت : پسر
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
پاسخ : دعای حضرت صاحب الزمان.عج. برای شیعیان
« پاسخ #1 : دسامبر 14, 2009, 07:33:16 pm »
اگه بتونی منبع ونششانی دقیق این دعارو بدی عالی میشه

آفلاین عاشقة المهدی عج