نویسنده موضوع: روايتي در فضيلت يارى امام علیه السلام  (دفعات بازدید: 391 بار)

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 815
  • جنسيت : پسر
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
روايتي در فضيلت يارى امام علیه السلام
« : سپتامبر 12, 2009, 11:35:00 pm »
روايتي در فضيلت يارى امام علیه السلام

في « البحار » عن المحاسن بالاسناد إلى النبيّ (صلى الله عليه وآله)، أنّه قال لاِميرالمؤمنين(عليه السلام): « إنّما مثلك مثل(قُلْ هُوَ الله اَحَد) فإنّه من قرأها مرّة فكأنّما قرأ ثلث القران ، و من قرأها مرّتين فكأنّما قرأ ثلثي القرآن ، و من قرأها ثلاث مرّات فكأنّما قرأ القرآن ، فكذلك من أحبّك بقلبه كان له مثل ثواب ثلث أعمال العباد ، و من أحبّك بقلبه و نصرك بلسانه كان له مثل ثلثي ثواب أعمال العباد ، و من أحبّك بقلبه و نصرك بلسانه و يده كان له مثل ثواب أعمال العباد »

يعنى :

رسول اكرم (صلى الله عليه وآله) به اميرالمؤمنين (عليه السلام)فرمود : « به تحقيق كه مَثَل شما مثَل سوره( قُلْ هُوَ الله اَحَد) مى باشد ، پس بدرستيكه شأن او چنين است كه هر كس يك مرتبه آن را بخواند ، مثل آن است كه يك سوّم قرآن را قرائت كرده است ، و هر كس دو مرتبه بخواند ; مانند آن است كه دو سوّم قرآن را قرائت كرده است ، و هر كس آن را سه مرتبه بخواند ، مانند آن است كه تمام قرآن را قرائت كرده باشد. همچنين هركس شما را با قلب خود دوست بدارد از براى او مثل ثواب يك سوّم اعمال همه بندگان است ، و هر كس شمارا به قلب خود دوست داشته و به زبانش يارى كند از براى او مثل ثواب دو سوّم اعمال بندگان است ،و هركس شمارا به قلبش دوست داشته و به زبان و دست يارى كند ، از براى او مثل ثواب همه اعمال بندگان است .

محاسن :ج2 ص251 حديث473 ، بحارالانوار ج27 ص94 حديث54

آفلاین عاشقة المهدي عج

• کاربر تازه ثبت شده
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ : روايتي در فضيلت يارى امام علیه السلام
« پاسخ #1 : سپتامبر 16, 2009, 02:15:48 am »
ممنون ....جزاك الله الف خير
يا علي
« آخرين ويرايش: فوریه 13, 2010, 04:35:27 pm توسط عاشقة المهدی عج »

آفلاین moztarzadeh

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
  • ارسال: 23
  • به یاد خـــــدا باش!
    • گروه تواشیح و مدیحه سرایی ثقلین یزد
« پاسخ #2 : سپتامبر 16, 2009, 07:24:19 am »
سلام

من از دیدن این حدیث واقعا تعجب کردم. اونجایی که حدیث رو استخراج کردید شرحی براش نیاورده بود؟

ممنون
هر كس كه بميرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهليت از دنيا رفته است. پيامبر اعظم(ص)

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 815
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
« پاسخ #3 : سپتامبر 17, 2009, 01:29:42 am »
تقریبا توضیح این حدیث درکتاب شیوه یاری امام زمان با احادیث دیگه آورده که ما این راتبدیل به نرم افزار موبایل کردیم ودر همین سایت است.