عرضهي اعمال بر امام زمان(عج)درسخنان امام خمینی (ره)

تمام ذرات كارهاي ما تحت نظر خداي تبارك و تعالي است و نامهي اعمال ما به حسب روايات به امام وقت عرضه ميشود. امام زمان(ع) مراقب ما هستند.(1)
توجه داشته باشيد كه در كارهايتان جوري نباشد كه وقتي بر امام زمان(ع) عرضه شد، خداي نخواسته، آزرده بشوند و پيش ملايكة اللَّه يك قدري سرافكنده بشوند كه، اينها شيعههاي من هستند. اينها دوستان من هستند و برخلاف مقاصد خدا عمل كردند. رييس يك قوم اگر قومش خلاف بكند، آن رييس منفعل ميشود.(2)
طوري باشد كه نامهها وقتي عرضه ميشود، ايشان را متأثر نكند.(3)
خلاف ما براي امام زمان(ع) سرشكستگي دارد. دفاتر را وقتي بردند خدمت ايشان و ايشان ديد شيعههاي او (خوب، ما شيعهي او هستيم)، شيعهي او دارد اين كار را ميكند، امام زمان(ع) سرشكسته ميشود. بيدار بشويد كه مسأله خطرناك است و خطر هم خطر شخص نيست، خطر ملت نيست، خطر اسلام است.(4)
قبل از اينكه اين نامهي اعمال ما به پيشگاه خدا و قبل از آن به پيشگاه امام زمان(ع) برسد، خودمان بايد نظر كنيم به اين نامهي اعمالمان.(5)
وقتي نامههاي ما را بردند پيش امام زمان(ع) (در روايات است كه هر هفته ميبرند، هفتهاي دو دفعه). وقتي كه ميبرند، اعمال ما جوري باشد كه نمايش از اين بدهد كه ما تابعيم. ما آن طور نيست كه خودسر بخواهيم يك كاري را انجام بدهيم.(6)
اگر يك وقت، نامهي عمل يك روحاني را بردند و به امام زمان(ع) دادند و آن ملايكة اللّهي كه بردند و نامه را دادند، بگويند: اين هم روحاني شما، اين ها پاسداران اسلام شماهستند؟ و امام زمان(ع) خجالت بكشد، نعوذ باللَّه. او علاقه دارد به شما. شما ببينيد اگر اين آقا، خودشان خيلي منزه است، از پسرشان يك چيزي صادر بشود، خودشان سرافكنده ميشوند. اگر از خادمشان يك چيزي صادر بشود، خودشان سرافكنده ميشوند. ما همه خادم هستيم. از ما توقع هست. از شما توقع هست.(7)
من خوف دارم كه كاري بكنيم كه امام زمان(ع) پيش خدا شرمنده بشود. اينها شيعهي تو هستند اين كار را ميكنند! نكند يك وقت خداي نخواسته، يك كاري از ماها صادر بشود كه وقتي نوشته برود، نوشتههاي ملايكةاللهي كه مراقب ما هستند، رقيب هستند، هر انساني، رقيب دارد و مراقبت ميشود. ذرههايي كه بر قلبهاي شما ميگذرد، رقيب دارد. چشم ما رقيب دارد. گوش ما رقيب دارد. زبان ما رقيب دارد. قلب ما رقيب دارد. كساني كه مراقبت ميكنند اين ها را، نكند كه خداي نخواسته از من و شما و ساير دوستان امام زمان(ع) يك وقت، چيزي صادر بشود كه موجب افسردگي امام زمان(ع) باشد. مراقبت كنيد از خودتان، پاسداري كنيد از خودتان.(8)
پی نوشت
1) صحيفهي نور، ج 18، صص 17 - 18.
2) همان، ج 12، ص 128.
3) همان، ج 12، ص 224.
4) همان، ج 8، ص 14.
5) همان، ج 1، ص 33.
6) همان، ج 8، ص 149.
7) همان، ج 7، صص 252 - 253.
8) همان، ج 7، ص 267.