نویسنده موضوع: امام زمان (عج) در کلام شهیدان  (دفعات بازدید: 219 بار)

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 818
  • جنسيت : پسر
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
امام زمان (عج) در کلام شهیدان
« : اكتبر 03, 2009, 12:01:35 am »
امام زمان (عج) در کلام شهیدان

(بسیجی شهید عبدالله‏کاویان تلوری از: بندرگز)
«من کاملا از روی آگاهی و بینش و درک صحیح و با اعتقاد کامل به این که‏به خاطر دفاع از آرمان همیشه جاوید تشیع و برای دفاع از مملکت امام زمان‏حجت ابن الحسن(ع) به جبهه می‏روم و شهادت در این مسیر را فوز عظیم می‏دانم‏بنابراین اگر افرادی درباره ماها که به جبهه می‏رویم سوءظن دارند بایددر عقیده خود تجدید نظر کنند.»

::::::::::::::::::::::: بقیه در ادامه مطلب

(روحانی شهید غلام‏رضا علیزاده از: مشهد)

«دشمنان اسلام، ای ابرجنایتکاران! بدانید تا حزب‏الله زنده است، نخواهدگذاشت که شما نفس بکشید و لطمه‏ای به این انقلاب اسلامی بزنید. و بدانید بابه شهادت رساندن بچه‏ها و نوجوانان و پیرمردان و پیرزنان، این مردم حزب‏الله را نمی‏توانید از اسلام سرد کنید و بدانید صاحب این انقلاب حضرت‏مهدی(عج) است.»

(محصل شهید علیشاهی از: تهران)

«برای اصلاح جامعه و رسیدن به هدف اصلی، یعنی بهتر زیستن و انسان شدن،یا باید این افراد را ارشاد کرد و ساخت و اصلاح کرد، یا با از بین بردن‏آن‏ها، ریشه فساد را کند. اصولا هدف انبیاء و ائمه هدی علیهم‏السلام هم‏این بوده است که ابتدا با ارشاد، سپس با قهر و جنگ، فاسدان را اصلاح‏کنند. و این وظیفه هر انسانی است که برای اقامه این معنا، قیام کند. ودر طول تاریخ همواره نبرد مردان حق و فاسدان و ظالمین ادامه داشته است.

حضرت هابیل، قابیل را با شهادت خودش رسوا کرد، و امام حسین(ع) با خون‏سرخ خویش دستگاه یزیدی را فرو ریخت، و هم اکنون حضرت امام خمینی، به‏نیابت‏حضرت مهدی(عج)، ابرجنایتکاران شرق و غرب را رسوا کرده است.»

(دانشجوی شهید جلال رستمی از: شهریار)

«تمام مستکبران بدانند که ما تا جان در بدن داریم، دست ازاسلام و اماممان برنمی‏داریم و تا ظهور حضرت مهدی(عج) مبارزه می‏کنیم. شیعه‏نمی‏تواند ساکت‏باشد و ظلم را ببیند. مخالفان اسلام و آنهایی که با اسلام‏از سر ستیز وارد شده‏اند بدانند که ما تا زنده هستیم، نمی‏گذاریم که آن‏هابه خواب راحت‏بروند. کشته شدن در راه خدا افتخار ماست.»

(پاسدار شهید مجید داودآبادی از: تهران)
«برادران بسیجی عزیزم، من از شما خیلی انتظار دارم.

شما باید از هر نظر نمونه و الگو باشید چون سربازان امام زمان(عج)هستید. برادرانم، راه مرا ادامه دهید و به سوی جبهه‏ها بشتابید و جبهه‏هارا خالی نگذارید، و راه سعادت‏بخش حسین را ادامه دهید و زینب‏وار زندگی‏کنید.»

(بسیجی شهید محمد گروسی از: تهران)

«من به خاطر اسلام و به فرمان مردی به جهاد رفته‏ام که نایب امام‏زمان(عج) است و جهادم برای حق و حقیقت و مبارزه با کفار است. شهادت،تولدی است‏برای زندگانی جاودانه و ای کاش، جان‏ها داشتم و بارها برای‏پیروزی اسلام بر کفر می‏جنگیدم. بدانید راه خیر و برکت و سعادت «شهادت‏»است.»

(کفاش شهید محمد الهامی‏نژاد از: سبزوار)

«ما گناهکاران درگاه خداوندی، ما سربازان خمینی، ما جانبازان حسینی،آگاهانه و با بصیرت کامل این راه را انتخاب کردیم و به ندای «هل من‏ناصر ینصرنی‏» خمینی لبیک گفته، و عاشقانه آغوش خود را برای استقبال ازشهادت گشودیم; چرا که عزت و شرف اسلام و آن امانت الهی که از شهدای بدر واحد و کربلا گرفته‏ایم تنها با جهاد و مجاهده در راه خداست که به مقصدنهایی خود که همان انقلاب حضرت بقیه‏الله الاعظم(عج) است می‏رسد. پس، ای اهل دنیا و ای امت مسلمان، بدانید هجرت وسیله ما، جهاد سلاح ما، وشهادت سعادت ماست که حقیقتا رستگاری دو عالم در زیر شمشیرها و سنگرها به‏دست می‏آید.»

(کارمند شهید سیدابوتراب میرشریفی از: افجه)
«شعله عشق به اهل بیت پیغمبر عزیز و عشق به ولایت و به امام زمان‏مهدی(عج) را همواره در وجودت فروزان‏دار و ملاک و معیار حیات و ممات خویش‏را جز این مپسند. حفظ جان از واجبات است، پس در حفظ سلامت و طراوت خویش‏به خاطر رضای خدا و برای توانایی بیش‏تر در خدمت‏به ساحت مقدس ولایت کوشاباش.»

بعونک یا شهید