نویسنده موضوع: جواب به شبهه سکوت همراه با رضایت مقام معظم رهبری(مدظله) نشانه چیست؟!سیدخراسانی  (دفعات بازدید: 652 بار)

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 918
آیا مقام معظم رهبری(مدظله) از سید خراسانی بودن خویش اطلاع دارد؟!

آیا مقام معظم رهبری(مدظله) ترویج مصداق شناسی شخصیتهای ظهور را درست می دانند ، و به آن رضایت دارند؟!

آیا مقام معظم رهبری(مدظله) موظف نیست در صورت نادرست بودن این بحث ها به این انحرافات پایان دهد؟!

سکوت همراه با رضایت مقام معظم رهبری(مدظله) نشانه چیست؟!

پس چرا بعد از گذشت سال ها ایت الله خامنه ای اشاره ای به این موضوع نکردند . ایا ایشان با سکوت خود نخواستند باعث اگاهی ما شوند. ایشان حتی یک بار گوشه کنایه ای به این قضیه نداشتند.

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *
به نام خدا
پاسخ به این سوال بسیار واضح است
در انجمن تبیان هم قید کردم
شما هم اگر مطلبی دارید اضافه کنید
متشکرم

عرض کنم به خدمت حضرتعالی
از کجا فرمایش می دهید رهبری سکوت کرده اند؟
  بهترین دلیل من براینکه آقا سکوت نکرده اند در این موارد همیشه پرچم دار و جلودار مبارزه با خرافه ها و انگاره ها بوده
غیراین بوده؟
حالا گیرا که سیدخراسانی گفته باشند
حرف غلطی بوده؟
سجل معظم له گویاترین مستند هست (وجه خراسانی بودن ایشان)
من باب مزاح عرض کردم -ببخشید
در مورد این سوال:

اما بهترین مورد بر رد این موارد تطبیق هست
که این خوب نیست
چرا که از مسلمات اعتقادات ما مساله بداء می باشد
هرچند امید داریم که به حسب روایت شریف امام صادق علیه السلام :
و توقع امر صاحبك لیلك و نهارك ، فان الله كل یوم هو فى شاءن لا یشغله شاءن عن شاءن ...- ((میكال )) 2 / 157.
- چشم به راه امر (قیام و انقلاب ) امام خود باش ، در شب و هر روز زیرا كه خدا در هر روز كارى كند، و كارى ، او را از كارى دیگر باز ندارد...
ظهور به اراده الهى وابسته است ، و در هر لحظه ممكن است خواست خدا به این امر تعلق گیرد كه داعى حق فریاد برآورد، و بشریت منحرف را به راه رهنمون شود، و خوابزدگان را بیدار كند، و آرمانهاى حق و عدل را حاكم گرداند.
اللهم عجل لولیک الفرج

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *
نمونه برخی مخالفتها

مقام معظم رهبری:ما خاک پای آن غلام هم محسوب نمی‏شویم

وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین (علیه‏السّلام) یا اسم مبارک ولیّ‏عصر (روحی‏فداه) را می‏آورند، بعد اسم ما را هم دنبالش می‏آورند، بنده تنم می‏لرزد.

در تاریخ ۲۴ / ۶ / ۷۷ در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران، قبل از بیانات مقام معظم رهبری سرودی اجرا شد و در آن مصرعی بود که جمع باهم می خواندند “سرور ما، خامنه ای”.بتوانیم در لابه‏لای همه ضعفهایی که داریم، کاری انجام دهیم که انشاءاللَّه طبق وظیفه باشد. این کلمات مبالغه‏آمیز را حذف کنید. بنده، وقتی این کلمات را می‏شنوم، حقیقتاً متأذّی می‏شوم.”

* در ۱۲/ ۸/ ۸۰ در دیدار با جوانان اصفهان، قبل از فرمایشات رهبری، کسی ایشان را “علی زمان” خواند، در همان جلسه اینگونه تذکر دادند :

“اگر کسی در مقابل جوانان ادّعا کند و بگوید نظام اسلامی ما هیچ عیبی ندارد و همان قالبی را که اسلام خواسته، ما پیاده می‏کنیم، گزاف گفته است. به ‏هیچ‏ وجه این‏طور نیست. خود ما انسانهای ضعیفی هستیم. وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین (علیه‏السّلام) یا اسم مبارک ولیّ‏عصر (روحی‏فداه) را می‏آورند، بعد اسم ما را هم دنبالش می‏آورند، بنده تنم می‏لرزد. آن حقایق نور مطلق، با ما که غرق در ظلمتیم، بسیار فاصله دارند. ما گیاه همین فضای آلوده دنیای امروزیم؛ ما کجا، کمترین و کوچکترین شاگردان آنها کجا؟ ما کجا و قنبرِ آنها کجا؟ ما کجا و آن غلام حبشیِ فداشده در کربلای امام حسین (علیه‏السّلام) کجا؟ ما خاک پای آن غلام هم محسوب نمی‏شویم.

اما آنچه که حقیقت است، این است که ما به عنوان مسلمانانی که راهمان را شناخته‏ایم، تصمیم خود را گرفته‏ایم و نیروی خود را برای این راه گذاشته‏ایم؛ با همه وجود در این راه حرکت می‏کنیم و ادامه خواهیم داد. نواقصی در کار ما وجود دارد؛ همه این نواقص هم قابل حلّ است. البته وقتی این نواقص را حل کنیم، این‏طور نیست که به غایت مطلوب رسیده‏ایم؛ نه، راه کمال تمام ‏نشدنی است. در این جاده‏ای که ما حرکت می‏کنیم، هر کیلومتر به کیلومترِ آن توقّف ممنوع است؛ نباید توقف کرد؛ همچنان باید جلو رفت. بسیاری از مشکلات کنونی که ملت و کشور ما با آنها دست به گریبان است، قابل حلّ است”.

نویسنده:وبلاگ(سحر یار)

منبع:تابناک

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *
این نوشته ها هم پس از منتشر شدن کلیپ تقدیس عجیب رهبری و بهره برداری دشمن (قضیه تولد و یاعلی....سربسته گفتم)

واژه‌ها واقعیت‌ها را عوض نمی‌کنند. نه بوق جارچیان معاویه، مقام علی ابن طالب را به زیر می‌کشید، نه غلو غالیان شأن امیرالمؤمنین را از عبودیت جدا می‌کرد. بهتر است واژه‌هامان را به واقعیت نزدیک کنیم.

برای بیان بزرگی یک فرد نیازی نیست به کرامات و معجزات وی تمسک کرد. این چیزها اصولاً بزرگی نمی‌آورند. بسیاری از مرتاضان و دراویش امور خارق‌العاده دارند. آن‌چه مهم است مکارم اخلاق و تقوا و عبودیت است. بزرگ‌ترین افتخار پیامبر اعظم، عبد بودن است. کندن در خیبر برای امام علی علیه السلام فضیلت نیست، فضیلت بخشیدن طعام در سه روز به یتیم و اسیر و مسکین است و خود گرسنه افطار کردن، بزرگی امیرالمؤمنین به ردّ الشمس نیست، به خوابیدن در بستر حضرت رسول در لیلة المبیت است، به پخش کردن شبانه‌ی نان بین یتیمان کوفه است در حالی‌که ردای خلافت بر تن داشت.

بیشتر اینجا 
http://rovatehadis.com/archives/8482

راستی یه کلیپی هم دیدم مقام معظم رهبری در جمع طلاب بودند و طلبه ای با اشعار (در همون سطح پست بالایی)قرائت کردند

و با جمله فکر کنم انا اکذبها معظم له رو به رو شدند(منظورم اشعارشون) رو رد کردند

پس لطفا اندکی آهسته تر
منبع:
http://www.tebyan.net/index.aspx?PID=17257&PageSize=10&FORUMID=969&THREADID=266941&PageIndex=1

آفلاین valayat

• مدیریت کل
  • *