نویسنده موضوع: فتنه مکتب انحرافی علی یعقوبی  (دفعات بازدید: 4430 بار)

آفلاین فرقان

• کاربر تازه ثبت شده
  • *
  • ارسال: 2
فتنه مکتب انحرافی علی یعقوبی
« : مارس 14, 2011, 08:37:15 am »
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
" يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقاناً وَ يُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ"29 انفال
كسانى كه ايمان آورده‏ايد اگر از خدا بترسيد خداوند قوه تشخيص حق از باطل روزيتان مى‏كند، و گناهانتان را محو مى‏سازد و خدا داراى فضلى بزرگ است.‏
این روزها شاهد خبرهایی پیرامون منحرفانی چون علی یعقوبی و اسفندیار رحیم مشایی هستیم که از رسانه های دوست و دشمن منتشر می شود و فضای رسانه ای داخل و خارج را در مورد منحرفان مذکور غبار آلود می کند. به نظر می رسد افرادی مثل علی یعقوبی و اسفندیار رحیم مشایی و مریدان و اطرافیانشان به دنبال این هستند که در فضای جنجالهای سیاسی و مقابله فرهنگی-سیاسی-اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با دشمنان داخلی و خارجی،خود را جزء امت حزب الله ایران جا بزنند و با ادعاها وحماقت ها  و لجن پراکنی های خود که در جزوات مسخره شان(چون مباحث نظام عالم و نظام بشر وچهل شب با کاروان و ...که حرفهای علی یعقوبی است و مباحث صحیحی را هم از کتب علما برداشت کرده  اما  صحیح و غلط و حق و باطل را به هم آمیخته است، که البته مطالب باطل علمی جزواتش از سوی مرکز تخصصی مهدویت نقد منصفانه می شود و افرادی چون استاد حجامی و دیگر اساتید  مطالبش را به لحاظ علوم اسلامی هم رد کرده اند.البته با مسائلی که مطرح می شود به نظر می رسد این افراد از انجمن حجتیه بوده اند و الآن هم بر تفکرات انحرافی خود-البته با لباسی دیگر- پایبندند.
فرهیختگان و اندیشمندان مکتب تشیع و سربازان امام خامنه ای-مدظله العالی- باید این افراد معوج و منحرف را به جوانان و جامعه معرفی کنند،تا جوانان فریب این معارفی نماها و مسلمان نماها را نخورند و نگذارند در موقعیتی که نظام اسلامی در تقابل با استکبار و جریانات منحرف سیاسی و فرهنگی است،افرادی چون علی یعقوبی و رحیم مشایی و دوستدارانشان، خود را در جبهه خودی جا بزنند.
باری که اینها خطرناکتر از فتنه گران 88 اند، چون آنها آشکارا علیه اسلام و مهدویت عمل میکردند که خدا لعنتشان کند.
اما این گروه حاشیه ساز و منحرف همچون منافقان عمل میکنند و به قول امام راحلمان(ره) که فرمود:" منافقین از کفار بدترند".
بنده با شناختی که از این افراد منحرف که البته بعضی شان مغرضانه و بعضی از روی غفلت در ترویج تفکرات باطل و انحرافی به اصطلاح مهدوی، که از سوی علی یعقوبی مطرح می شود،عمل می کنند، مشخص شد که این مدعی(علی یعقوبی) به همراهی دوستدارانش قصد دارد روی 3 حوزه فرهنگی-سیاسی، اثر سوء خود را بگذارد:
1.متاسفانه این افراد در سازمان های دولتی و وزارتخانه ها حتی تا نهاد ریاست جمهوری نفوذ کرده اند،که نمونه بارزش رحیم مشایی و اطرافیانش می باشد،وسعی در انتشار جزوات بین مسئولین،حتی در بین وزرا، دارند. در این بخش آقای احمدی نژاد واقعا باید پاسخگو باشد. چرا که انحراف این افراد از انتقادهای آیات عظام همچون ایت اله مصباح یزدی به ایشان معلوم میگردد.البته موارد بعدی را هم که ذکر می کنم، نشات گرفته از همین قدرتی است که در دولت به دست آورده اند.

2.با کمال تاسف شاهد هستیم که تفکرات باطل علی یعقوبی به کمک مریدانش به صورت تدریجی و کم کم،در حال نفوذ به سینمای مهدویت جمهوری اسلامی ایران است. سینمای مهدویتی که باید جبهه ی مقابله با سازمانهای سینمایی غرب همچون هالیوود باشد،نباید مکانی برای ترویج تدریجی تفکرات منحرفان و متعصبان داخلی همچون علی  یعقوبی و مریدانش باشد. و نباید تا آنجا پیش رود که این انحرافات در کنار مباحث قرآنی-که نوعی آمیختن حق و باطل است- بر پرده سینمای جمهوری اسلامی مشاهده شود. درست مثل فیلم ملک سلیمان که مطمئنیم تفکرات علی یعقوبی(که در جزواتش به نام نظریه خفض و رفع است) داخل در فیلم شده است. ممکن است این یک نظرش درست باشد، اما نباید طوری شود که با چند موضوع زیبا مه به طعمه شباهت دارد،خود را آماده کند تا پله های بعدی را با سرعت طی کند و نفوذ اش بیشتر شود. لذا آقای شهریار بحرانی(کارگردان ملک سلیمان) و آقای سعید اصفهانیان(مشاور مذهبی) واقعا باید پاسخگو باشند. به جد عرض کنم فتنه علی یعقوبی که یک فتنه انحراف فکری است،قصد دارد وارد سینمای مهدویت شود،فلذا کارگردانها باید مواظب مشاوران مذهبی فیلم ها و نویسندگانشان باشند. به ویژه کارگردانانی که در جبهه ترویج فرهنگ مهدویت قرار دارند، باید بیشتر مراقب باشند. مثلا آقای فرج الله سلحشور که در محرم کاری را با یک روحانی به نام محمود ابولقاسمی اانجام داد،آیا مطمئنید که ایشان با مطالب علی یعقوبی مرتبط نیست؟! کارگردانها مثل آقای نادر طالب زاده باید مواظب باشند. این کارگردانها عزیزند ولی باید مواظب باشند. صدا و سیما هم باید مراقبت کند که هر روحانی را به برنامه ها دعوت نکند.
3.دوستداران علی یعقوبی کماکان در برخی از شهرها در پی تشکیل جلسات انحرافی و با ترفندهای جدید در پی جذب جوانان مذهبی اند، که اینها البته کار اطلاعاتی لازم دارد و تا کنون هم کارهایی شده است و باید به والدین هشدار این گروههای انحرافی را داد. البته روزنامه های انقلابی همچون کیهان و مدیر مسئول با بصیرتش آقای شریعتمداری عزیز، باید در معرفی این منحرفان سعی در جلوگیری نفوذشان در بخش های مختلف داشته باشند.

منحرفان بدانند که امت حزب الله ایران ، با وجود مقابله با فتنه گران داخلی(چون میرحسین موسوی و کروبی ومحمد خاتمی و...) و خارجی(یعنی آمریکا و انگلیس و اسرائیل)،شما منحرفان(علی یعقوبی و مشایی و مریدانشان) را هم میشناسد و راه مقابله با شما را هم می داند. و مطمئن باشید که از این آب گل آلود که می پندارید  هرگز نمی توانید ماهی بگیرید.
الا لعنت الله علی القوم الظالمین

آفلاین بچه های شهر غریب

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
  • جنسيت : پسر
پاسخ : فتنه مکتب انحرافی علی یعقوبی
« پاسخ #1 : مارس 18, 2011, 08:58:07 pm »
[size=14pt]سلام
دوست را دشمن نگیرید چرا نا وقتی حقیقت برایمان عیان نشده نسبت های بد و توهین های بد به خودی ها میزنیم برای پی بردن به این که آقای مشایی با دوستمان آقای یعقوبی ارتباط دارد میتوانید مباحث مطرح شده هر دو را بسنجید
در مرد ملک سلیمان نبی ع میتوانید به خروجی و نتایج فیلم بپردازید هم در داخل و هم در خارج کشور که خشم فراماسون ها رابرانگیخته در ضمن نه تنها نظریه ترکیب و تجزیه عوالم در فیلم آمده چندین نظر دیگر ایشان آمده است
« آخرين ويرايش: آوریل 08, 2011, 11:37:42 am توسط بچه های شهر غریب »

آفلاین بچه های شهر غریب

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #2 : مارس 18, 2011, 09:06:15 pm »
برایقضاو«فَبَشِّرْ عِبَادِ،الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَ أُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ»
قضاوت را برعهده خودتان میگذارم م یتوانید به وبلاگ زیر برای آشنایی بیشتر با مباحث مطرح شده رجوع کنید
http://www.313azade.blogfa.com

آفلاین حق جو ...

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #3 : مارس 20, 2011, 10:04:35 pm »
سلام دوست عزیز
پیداست خیلی آتیشت تند است اما مبرهن است که اطلاعات بسیار ناقصی داری و گفتارت ضد و نقیض است:
الف) اینکه بدون دلیل و مدرک، بدون یک پشتوانه علمی-قرآنی قضاوت می کنید نشان از غفلت، بی تجربگی، بی سوادی یا جهالت، غرض ورزی و ... است
ب) اینکه بدون دلیل و مدرک اشخاص را به هم مرتبط می کنید(همانند کاری که جنبش معدوم سبز در انتخابات سال 88 پیرامون ارتباطات فامیلی مسئولین با آقای احمدی نژاد کرد) نشان از درماندگی علمی شماست
ج) اینکه شما که دم از فتنه می زیند خود به روش های کثیف فتنه گران سال 88 دچارید که در بند ب اشاره ای به آن شد
د) و چه بسیار سخن در نقد روش بحث شما که حوصله اش نیست
هـ) اینکه به اذعان خودتان می فرمائید برخی از حوزویان پیگیر مطالب ایشان هستند را چطور توجیه می کنید؟
و) اینکه به نقل از اکثر خبرگزاری ها مقام معظم رهبری(ایده الله تعالی) از این فیلم تمجید نموده اند چگونه توجیه می کنید؟
ز) اینکه آقایان بحرانی(کارگردان فیلم ملک سلیمان(ع))، آقای طالب زاده و ... از بزرگان هنری-سینمایی-تلویزیونی کشورمان بوده و از افراد ارزشی این انقلاب هستند و به گفته خودتان پیگیر این مطالب هستند را چگونه توجیه می کنید؟
و آخر اینکه جوابیه مبسوطی در وبلاگ http://313azade.blogfa.com/ به امثال حرف های شما داده شده است

آفلاین هدایت

• کاربر تازه ثبت شده
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #4 : مارس 21, 2011, 03:58:02 pm »
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده هم چند سالی است آقای علی یعقوبی را می شناسم و میدانم که مطالبش طوری است که حق و باطل بهم آمیخته است.

اولا باید از "فرقان" تشکر کنم چون افراد منحرفی همچون علی یعقوبی را به جوانان معرفی میکند تا در دام افرادی چون علی یعقوبی گرفتار نشوند.
اما در مورد آقای اسفندیار رحیم مشایی قضیه فرق میکند، ایشان شخصیت مشکوکی دارند و تاریخ حق و باطل بودنش و مطالبش را عیان میکند.
ارتباط علی یعقوبی با اسفندیار رحیم مشایی شاید خیلی مستند هم نباشد و شاید هم انتشار مستنداتش به صلاح اجتماع نباشد، اما به نظرم تاکید "فرقان"بر شخص علی یعقوبی و مریدانش می باشد وبه صراحت هم حرفی از ارتباط علی یعقوبی با مشایی نزده است.
به فرموده مقام معظم رهبری نباید به مسائل حاشیه ای پرداخت و ماجرای آقای مشایی  بحث حاشیه ایست.
من مطمئنم و از مطالب "فرقان"هم پیداست که "فرقان" تاکیدنش بر جدی گرفتن فتنه علی یعقوبی است، چون نام موضوع اصلی را هم همین گذاشته است.

پس به  برخی از افراد که به نظر میآید که از فریبخوردگان مکتب انحرافی علی یعقوبی هستند توصیه می کنم که غبار پراکنی نکنند.
اگر هم علی یعقوبی با آقای مشایی ارتباط نداشته باشد ، باید"فتنه علی یعقوبی را جدی بگیریم".
برای استدلال و نقد مباحث علی یعقوبی هم سایت www.jabarut2.blogfa.com      توصیه میشود.
و البته روی آن 3 حوزه فعالیت منحرفان(علی یعقوبی و مریدانش) دقت داشته باشید.

پ

آفلاین هدایت

• کاربر تازه ثبت شده
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #5 : مارس 21, 2011, 04:01:12 pm »
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده هم چند سالی است آقای علی یعقوبی را می شناسم و میدانم که مطالبش طوری است که حق و باطل بهم آمیخته است.

اولا باید از "فرقان" تشکر کنم چون افراد منحرفی همچون علی یعقوبی را به جوانان معرفی میکند تا در دام افرادی چون علی یعقوبی گرفتار نشوند.
اما در مورد آقای اسفندیار رحیم مشایی قضیه فرق میکند، ایشان شخصیت مشکوکی دارند و تاریخ حق و باطل بودنش و مطالبش را عیان میکند.
ارتباط علی یعقوبی با اسفندیار رحیم مشایی شاید خیلی مستند هم نباشد و شاید هم انتشار مستنداتش به صلاح اجتماع نباشد، اما به نظرم تاکید "فرقان"بر شخص علی یعقوبی و مریدانش می باشد وبه صراحت هم حرفی از ارتباط علی یعقوبی با مشایی نزده است.
به فرموده مقام معظم رهبری نباید به مسائل حاشیه ای پرداخت و ماجرای آقای مشایی  بحث حاشیه ایست.
من مطمئنم و از مطالب "فرقان"هم پیداست که "فرقان" تاکیدنش بر جدی گرفتن فتنه علی یعقوبی است، چون نام موضوع اصلی را هم همین گذاشته است.

پس به  برخی از افراد که به نظر میآید که از فریبخوردگان مکتب انحرافی علی یعقوبی هستند توصیه می کنم که غبار پراکنی نکنند.
اگر هم علی یعقوبی با آقای مشایی ارتباط نداشته باشد ، باید"فتنه علی یعقوبی را جدی بگیریم".
برای استدلال و نقد مباحث علی یعقوبی هم سایت www.jabarut2.blogfa.com      توصیه میشود.
و البته روی آن 3 حوزه فعالیت منحرفان(علی یعقوبی و مریدانش) دقت داشته باشید.

آفلاین shakiba

• کاربر تازه ثبت شده
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #6 : آوریل 26, 2011, 09:34:29 pm »
سلام به همه دوستان عزیز
همه ما اومدیم اینجا تا راه حق و باطل رو شناسایی کنیم و کسی با کسی دشمنی نداره
من طبق سفارش یکی از دوستان که در همین سایت راهنمایی کرده بودن رفتم و مطالب آقای یعقوبی رو که توی اینترنت گذاشته بودن مطالعه کردم
تا فقط اسمشون روشنیده بودم اما عقل حکم کرد که نادانسته قضاوت نکنم
بعد از خوندن مطالب ایشون دیدم خیلی قوی و با استناد به آیات قرآن حرف زدند و تا حالا از کسی این حرف ها رو نشنیده بودم
گمان کنم بقیه دوستان هم بعد از مطالعه و تفکر و بررسی صحبت هاشون قضاوت کنند.
خدا به همه ما عقل داده که تفکر کنیم
با تشکر از همه دوستان...

آفلاین soosoo_haq

• کاربر تازه کار
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #7 : آوریل 27, 2011, 06:05:14 am »
ببخشید4تادلیل منطقی ایشون را بگید
تامردم نفهمیدندهیچ حکومتی وهیج دولتی وهیچ کسی جز امام زمان(عج)بدردشان نمی خورد ظهور محقق نمیشود.

آفلاین محقق

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #8 : آوریل 27, 2011, 08:39:14 am »
سلام
امیدوارم که دوستان محقق باشند و نه لجوج چرا که امام-علیه السلام- فرمودند : لعن الله لجاج.
در مورد جزوه هایی که مریدان علی یعقوبی پخش کردندو انتقاد ها و جواب نقداهایی هم که در بعضی از سایت ها می باشد، چند نکته را عرض میکنم:
1. برخی از دوستان گفتند که حرفهای علی یعقوبی یا شاید بعضی از حرفهایش ، منطقی و مستند است.
بله همه منتقدان به علی یعقوبی بر این باورند که خیلی از حرف هایش صحیح و برخی را هم از کتب علما برداشت کرده و به اسم خودش مطرح کرده است و بیشتر با صحبت های ذوقی وعرفانی، افراد را مسحور و مجذوب کرده است.
حالا یک سوال؛اگر کسی که به دنبال جمع کردن مرید به دور خود باشدو بخواهد،مریدانش را از مذهبی ها و مسجدی هابگیرد-یعنی از کسانی که جانشان با محبت اهل بیت آمیخته شده است- بدلیل اینکه وجهه ی عارفی به خود بگیرد، چه روشی را اتخاذ می کند؟
خیلی! خیلی! واضح است که در ابتدا مسائل بنیادی دین-یعنی مباحث عالم وآدم را که جهان بینی انسانها می باشد و نشات گرفته در فطرت آدمی دارد، مطرح می کند.  نه اینکه یکدفعه بیاید روحانیت را بکوبد! یا به مجلس خبرگان رهبری -هر چندبا گذاشتن راه در رو که هرچه بخواهد توهین بکند و در آخر یک کلمه بگوید"اگر موردتایید رهبری نباشد".این یعنی راه در رو، یعنی تخریب اساس مجلس خبرگان در اذهان،و با یک جمله فرار کردن-حمله کند، یا خودش و حضرت خضر را تنهاشاگردان امام عصر معرفی کند، یا اینکه به شیوه ای  خودش را نزدیکترین فرد به حضرت زهرا معرفی کند واز این قبیل مسائل انحرافی.   خب حالا این کار یعنی چه؟ یعنی همان فتنه بزرگی که از ابتدای خلقت تا کنون انسانهای بسیار بزرگی را به خاک مذلت نشان ده.  این فتنه چیست؟ ""آمیختن حق و باطل""  و اساسا امام عصر(عج) برای رفع این فتنه بزرگ  ظهور میکنند؛
" وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً".(81 )اسراء
پس بیاییم با شاخص هایی که قرآن کریم بیان می کند منحرفان را بشناسیم  و به فرموده مقام معظم رهبری در  این فتنه ها بصیرت داشته باشیم، چرا که راه مقابله با فتنه ها بصیرت است.
البته فتنه مکتب انحرافی علی یعقوبی ، یکی از این فتنه هاست  و امت حزب الله باید علاوه بر شناخت این منحرفان از دشمنان دیگر غافل نشود.
دوستان اگر که به دنبال راه اهل بیت هستید، به خدا قسم کتب بزرگانی چون امام خمینی و ایت الله بهجت و ایت الله جوادی املی و ایت الله مصباح یزدی و دیگر علمای برجسته و مطمئن ،نشان دهنده راه حقیقی اهل بیت است و اگر کسی این کتب را مطالعه کند و کمر همت برای عمل به آن معارف حقه -نه مثل حرفهای علی یعقوبی حق و باطل به آمیخته- ببندد، مطمئن باشد که به مقام قرب پروردگار می رسد و شیعه راستین اهل بیت خواهد شد.
اما اگر با این حرفهای نا مطمئن و بعضا بی ریشه-همچون حرفهای یعقوبی- ، عمر خود را تلف کند، و لجاجت بورزد، بداند که:خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ ذلِكَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبِينُ (11)حج

ان شاءالله که در پناه امام زمان(عج) باشید...
یا علی

آفلاین sadeg

• کاربر تازه ثبت شده
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #9 : آوریل 27, 2011, 11:22:42 am »
با سلام

الإسراء : 81   وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ ...

برخی از صحبتهای مطروحه که دوستان کرده اند تهمت و ...  به آقای یعقوبی است  که من هم به این تهمتها نخواهم پرداخت
ولی در تایپیک بالا مطلبی گفته شده بود در مورد خبرگان ...
این نکته ای که آقای یعقوبی میفرمایند اتفاقا تنها راه فرار برای مجلس خبرگان است در غیر این صورت مجلس خبرگان رسمیت شرعی ندارد .
مگر نه اینکه ما رهبری را نائب امام ع میدانیم (که نظر آقای مصباح هم تا حدی همین است)خوب چگونه مجلس خبرگان میتواند فراتر از رهبری باشد .
 اگر خبرگان از جانب رهبری معظم  ( آقای خامنه ای ) تایید نگردد ؛ به هیچ عنوان مشروعیت ندارد حتی مشروعیت قانون اساسی را هم نخواهد داشت .
بلکه آقای مصباح هم مشروعیت خبرگان را به" کشف شخص مورد نظر امام ع " میدانند و نه انتخابی که ما به خبرگان نسبت میدهیم و برخی از اعضاء خبرگان فکر میکنند که ولی فقیه جامعه را انتخاب میکنند و قسمتی از  این تفکر  موضوع بحثی است که آقای یعقوبی بدان پرداخته است
وجناب آقای محقق مجازی :
شما اگر تاریخ این صحبتهای آقای یعقوبی را دیده باشید دقیقا در زمان دولت خاتمی است  ؛  آن موقع هم صحبت این بود که برخی از به اصطلاح روحانیون وارد مجلس خبرگان رهبری بشوند و رهبری را از این جایگاه خلع نمایند و ...
 از جمله عبد الله نوری و ...
محض اطلاع شما میگم که هنوز هم موضوع نظارت بر رهبری و مخصوصا دوره ای کردن آن از جانب اعضاء خبرگان مطرح است (نشریه 9 دی بحثهائی رو مطرح کرده )...این تفکر یعنی چه ؟؟؟؟؟
میدونی ؟؟؟؟
یعنی نظر امام ع هیچ !!!!!!!!
بقیه بحثهائی رو هم که جناب آقای فرقان و محقق کرده اند تهمتی و ...  بیش نیست
تمام نقدهائی  هم که به آقای یعقوبی وارد شده یا از روی نفهمیو کم اطلاعی  منتقد بوده و یا تهمتی بیش نیست
یک سوال از آقای محقق
و یک سوال از آقای فرقان  داشتم : چند صفحه از مطالب ایشون رو خوندند ؟
« آخرين ويرايش: آوریل 29, 2011, 07:46:16 pm توسط sadeg »

آفلاین soosoo_haq

• کاربر تازه کار
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #10 : آوریل 27, 2011, 03:15:02 pm »
اینکه خبرگان یا آقای مصباح می گویندیک نظریه است والا بین خود آقای مصباح وآقای جوادی آملی دربحث ولایت فقیه اختلاف است.
بنده برای شما مثالی می زنم :

مثلا 3دانشجو هر کدام مقلد یک مرجع یکی نمازش را جمع ودیگری درست ودیگری شکسته در شهر محل درس می خواند هرکدام به دیگری می تواند بگویدتو به اسلام عمل نمی کنی من عمل می کنم یا همینطور دیگران نه بلکه همه برمبنایی که مراجع داشتند درست عمل می کنند در بحث ولایت فقیه هم همین مسائل پیش آمده است ما باید به نظرات احترام بذاریم ونگوییم فلانی ضد ولایت فقیه است یا فلانی حتی شیعه نیست نه همه آنها به تشیع عمل می کنند
تامردم نفهمیدندهیچ حکومتی وهیج دولتی وهیچ کسی جز امام زمان(عج)بدردشان نمی خورد ظهور محقق نمیشود.

آفلاین محقق

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
« پاسخ #11 : آوریل 30, 2011, 08:53:28 am »
سلام
امام(ع):لعن الله اللجاج
با توجه به مطالبی که توسط بنده و دیگران در شناساندن مکتب انحرافی علی یعقوبی بیان شد، به نظر میرسد که انحرافات حرفهای علی یعقوبی ریشه ای است و به یک موضوع یا دو موضوع معمولی ختم نمیشود. قیاس مباحث شریف ایت الله مصباح یزدیو ایت الله جوادی املی با حرفهای انحرافی علی یعقوبی ، کاملا  قیاسی باطل و مسخره  است؛این کجا و آن کجا!؟
اما اینکه بیان شده است مجلس خبرگان باید مورد تایید رهبری باشد. این حرف درستی است، اما نه اینکه هرچه بخواهیم به  مجلس خبرگان توهین کنیم و تصویر زشتی از علما و مجلس خبرگان در اذهان به وجود آوریم،بعد با یک حرف درست فرار کنیم،این یعنی مغلطه کاری. و علی یعقوبی در مورد افراد ملعونی چون نوری و صانعی هم  حرفی نزده است، بلکه اساس مجلس خبرگان را زیر سوال برده است. اگر هم کسی به برخی از اعضای مجلس خبرگان ، منتقد است، نباید اساس مجلس خبرگان را  شیطانی معرفی کرده و اهانت کند. مثل این است  که ما بنی صدر و خاتمی راخائن میدانیم، اما میگوییم نهاد ریاست جمهوری شیطانی است!؟  این حرف را هیچ منطقی نمیپذیرد.
پس علاوه بر انحرافی که در مورد مجلس خبرگان توسط علی یعقوبی  بیان شده است، خیلی دیگر از صحبتهای  او منحرفانه و آمیزشی است از حق و باطل و بعضا فاجعه مثل توهین به پیامبر اوالعزم حضرت موسی -علیه السلام-، متنی که پیش رو میگذارم عین حرفهای علی یعقوبی است:
""وي در اين باره چنين مي‌گويد:«ان شاء الله موسي بيايد يک مشت به ما بزند و بگويد شما چرا سر من را فاش مي‌کني، مي‌گويم موسي جان! شما اگر توان داري برو اين شارون که به اسم شما جنايت مي‌کند جمع و جورش کن من يواش يواش دارم عصباني مي‌شم‌ها جناب موسي. نذار من عصباني بشم. شايد بگيد اگر عصباني بشي چي مي‌شه؟‌خب، خدا مي‌دونه چي مي‌شه يک شاروني بسازم با توکل به خدا به هر حال من گفتم شما هم باور نکنيد چون باور کردنش بهتون فشار مي‌آره  من اين قسمت را براي شما نگفتم آقايان علماء آقايان محققين من اين را براي شما نگفتم شما اصلاً اين قسمت را فاکتور بگيريد اين قسمت، شنونده جناب موسي عليه السلام است که تو اين شب‌ها اصلاً تو کربلا پيدايش نمي‌شود، شبهاي جمعه. چون هر کس بهش مي‌گه: آخه موسي تو هم؟! از خوبان که کربلا جمعند. آخر موسي تو چرا کاري نکردي؟! به خاطر اينکه گرفتار کلام اين و آن نشي روش نمي‌شه تو کربلا بياد. غريبانه مياد، در حوالي کربلا قدم مي‌زند شايد به بشقاب غذا يکي ببره يواشکي بهش بگه که بيا آقايي که جثه موسي داري يه چيزي انداختي روي خودت، کسي نشناسه، همه چيزت شبيه موسي است ولي خدا مي‌دونه اسمت چيه. بيا اين بشقاب غذا را امام دادند براي شما. بگيرو برو ديگر از اين کارها نکن. به هر حال ان شاءالله که موسي عليه السلام اين جانواران را جمع و جور کنه.»
«خدايا از ماجراي فلسطين يواش يواش من دارم عصباني مي‌شوم و اگر من عصباني بشوم فقط خدا مي‌داند چه مي‌شود فقط همين جا تلويحاً عرض کنم. آقاي موسي اي بزرگ قوم يهود! يا اين يهودي‌ها را سر جاي شان بنشان و گرنه اگر بنده عصباني بشوم ممکن است دست به يک کار بزنم. زمانه زمانه رسول الله است شما يا نسبت به اين به اصطلاح يهوديها، برداريد تکليفشان کنيد اعلام برائت کنيد از اينها رسماً، اينها خودشان را منسوب به شما معرفي مي‌کنند يا اجازه بدهيد به هر حال نگذاريد من عصباني بشوم اين را جلوي شما عرض کرديم شما شاهد باشيد من به شما گفتم، کجاست، نمي‌دانم سالهاست از دنيا رفته و در آسمانهاي برزخي سيرو کيف مي‌کند. نمي‌داند اين افراد به اسم او چه کار مي‌کنند شايد هم مي‌داند به هر حال پس فردا، شما شاهد باشيد نگوئيد من خبر نداشتم من گفتم، شب جمعه هم هست ارواح مومنين و مومنات، آنهايي که اجازه دارند کربلا جمع مي‌شوند اميدوارم کربلائيان که گوش‌شان شنواتر از ماست و صداي آنها را هم بهتر مي‌شوند لا اقل آنها به سمع موسي و عيسي برسانند»""
این حرفهای یعقوبی در جزوه 2 و 4 نظام عالمش است. آقای sadeq مجازی! این حرفهای چرند رو چگونه توجیه میکنید؟

و در جایی دیگر علی یعقوبی با طعنه نسبت به علامه  ملاصدرا (صدر المتالهین) که بنای فلسفه حقیقی اسلام را بنا نهادند، حرف میزند و به نحوی میخواهد بگوید که حرفهای(حق و باطل) خودش از تمام این بزرگان مهمتر  است.

و مغلطه هایی هم که به اسم جواب نقد در سایت 313 آزاده(وابسته به علی یعقوبی) گذاشته شده کاملا سطحی و کودکانه بود.
این مسائل است که عرض میکنیم: مکتب انحرافی علی یعقوبی، دارای انحرافات ریشه ای و اصولی(چه در معارف و چه در سیاست و چه در مهدویت) میباشد و بعضی حرفهای درستش هم  که از کتب معنوی علما برداشت کرده مانند تکه غذای لذیذی است که در دامی قرار داده شده است، برای شکار جوانهای مذهبی. به این مثال بیشتر فکر کنید!!
باز هم عرض میکنم که: اگر به دنبال راه حق هستید ، این راه حق را در کتب عرفا و علمایی همچون ایت الله مصباح و علامه حسن زاده بیابید، چرا که اگر بخواهید به دنبال حرفهای منحرفانی چون علی یعقوبی، باشید ، سخت عمر خود را تلف کرده اید و در اخر عمر مشاهده میکنید که بین شما و آنچه که حقیقت هستی است، خیلی فاصله است و این یعنی:
خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ ذلِكَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبِينُ (11)حج

ان شاءالله در پناه امام زمان باشید

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
  • ارسال: 818
  • یکبار تورادرخواب دیدن به تمام عمر می ارزد
    • کاری کنیم برای ظهور
« پاسخ #12 : آوریل 30, 2011, 02:50:43 pm »
درباره فلسفه که بین علما اختلاف شدید هست عده حرام میدانند قبل از اجتهاد درکلام مثل آیت الله بهجت ره آیت الله سیستانی دام برکاته آیت اله مکارم وآیت الله وحید وآیت الله صافی وبزرگانی چون علامه مجلسی علامه حلی شیخ مف رحمهم الله ید و....

تنها به خاطراینکه کسی فلسفه رارد می کنددلیل برانحرافش نمیشود

آفلاین محقق

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
« پاسخ #13 : مه 02, 2011, 07:50:50 am »
سلام

در مورد فلسفه اگر اختلافی هم هست باید کاملا مودبانه و در فضای اخلاق مطرح شود نه با طعنه و کنایه !
از این گذشته علی یعقوبی منحرف در جایگاهی نیست که در مورد علوم اسلامی نظریه دهد، چرا که به گفته خودش او از کمترین علوم اسلامی هم بهره ای ندارد.

اما موضوع مهم تر این است که؛ علاوه بر انحرافی که در مورد مجلس خبرگان توسط علی یعقوبی  بیان شده است، خیلی دیگر از صحبتهای  او منحرفانه و آمیزشی است از حق و باطل و بعضا فاجعه مثل توهین به پیامبر اوالعزم حضرت موسی -علیه السلام-، متنی که پیش رو میگذارم عین حرفهای علی یعقوبی است:
""وي در اين باره چنين مي‌گويد:«ان شاء الله موسي بيايد يک مشت به ما بزند و بگويد شما چرا سر من را فاش مي‌کني، مي‌گويم موسي جان! شما اگر توان داري برو اين شارون که به اسم شما جنايت مي‌کند جمع و جورش کن من يواش يواش دارم عصباني مي‌شم‌ها جناب موسي. نذار من عصباني بشم. شايد بگيد اگر عصباني بشي چي مي‌شه؟‌خب، خدا مي‌دونه چي مي‌شه يک شاروني بسازم با توکل به خدا به هر حال من گفتم شما هم باور نکنيد چون باور کردنش بهتون فشار مي‌آره  من اين قسمت را براي شما نگفتم آقايان علماء آقايان محققين من اين را براي شما نگفتم شما اصلاً اين قسمت را فاکتور بگيريد اين قسمت، شنونده جناب موسي عليه السلام است که تو اين شب‌ها اصلاً تو کربلا پيدايش نمي‌شود، شبهاي جمعه. چون هر کس بهش مي‌گه: آخه موسي تو هم؟! از خوبان که کربلا جمعند. آخر موسي تو چرا کاري نکردي؟! به خاطر اينکه گرفتار کلام اين و آن نشي روش نمي‌شه تو کربلا بياد. غريبانه مياد، در حوالي کربلا قدم مي‌زند شايد به بشقاب غذا يکي ببره يواشکي بهش بگه که بيا آقايي که جثه موسي داري يه چيزي انداختي روي خودت، کسي نشناسه، همه چيزت شبيه موسي است ولي خدا مي‌دونه اسمت چيه. بيا اين بشقاب غذا را امام دادند براي شما. بگيرو برو ديگر از اين کارها نکن. به هر حال ان شاءالله که موسي عليه السلام اين جانواران را جمع و جور کنه.»
«خدايا از ماجراي فلسطين يواش يواش من دارم عصباني مي‌شوم و اگر من عصباني بشوم فقط خدا مي‌داند چه مي‌شود فقط همين جا تلويحاً عرض کنم. آقاي موسي اي بزرگ قوم يهود! يا اين يهودي‌ها را سر جاي شان بنشان و گرنه اگر بنده عصباني بشوم ممکن است دست به يک کار بزنم. زمانه زمانه رسول الله است شما يا نسبت به اين به اصطلاح يهوديها، برداريد تکليفشان کنيد اعلام برائت کنيد از اينها رسماً، اينها خودشان را منسوب به شما معرفي مي‌کنند يا اجازه بدهيد به هر حال نگذاريد من عصباني بشوم اين را جلوي شما عرض کرديم شما شاهد باشيد من به شما گفتم، کجاست، نمي‌دانم سالهاست از دنيا رفته و در آسمانهاي برزخي سيرو کيف مي‌کند. نمي‌داند اين افراد به اسم او چه کار مي‌کنند شايد هم مي‌داند به هر حال پس فردا، شما شاهد باشيد نگوئيد من خبر نداشتم من گفتم، شب جمعه هم هست ارواح مومنين و مومنات، آنهايي که اجازه دارند کربلا جمع مي‌شوند اميدوارم کربلائيان که گوش‌شان شنواتر از ماست و صداي آنها را هم بهتر مي‌شوند لا اقل آنها به سمع موسي و عيسي برسانند»""
این حرفهای یعقوبی در جزوه 2 و 4 نظام عالمش است. به نظر شما این حرفهای چرند چه معنی دارد؟؟
« آخرين ويرايش: مه 02, 2011, 07:52:58 am توسط محقق »

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
    • کاری کنیم برای ظهور
« پاسخ #14 : مه 02, 2011, 10:23:12 am »
شما تصویری یافیلمی از ایشون ندارید؟

آفلاین محقق

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
« پاسخ #15 : مه 02, 2011, 11:52:35 am »
اگر اسم "علی یعقوبی و انحراف"  رو تو قسمت جستوجوی عکسهای گوگل سرچ کنید، عکسش در حال حرف زدن روی صندلی هست.

آفلاین روح الله رستمیان

• مدیریت کل
  • *
    • کاری کنیم برای ظهور
« پاسخ #16 : مه 02, 2011, 01:31:07 pm »
آیا علی یعقوبی این شخص است؟

این شخص که بسیار جوان است چگونه درس اخلاق یا کلاسی در رابطه با عرفان دارد؟

آفلاین محقق

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
« پاسخ #17 : مه 03, 2011, 08:24:29 am »
بله عکسش همینه.

واقعا درد اینجاست که با وجود علمای بسیار بزرگی که کتب معارفی بسیار ارزنده ای را به جای گذاشتند، بعضی از جوانهای کم اطلاع ما به دنبال این فرقه های انحرافی،مثل مکتب انحرافی علی یعقوبی که به گفته خودش پیش هیچ  استادی از علما درس نخوانده و دروس اسلامی را هم به گفته خودش نخوانده است، میروند.
و فقط ادعا میکند که حرفهای من از مکاشفات است. در حالی که هیچ یک ازعرفاو  علمای بزرگ عصر ما،حرفهای این منحرف را تایید نکرده اند و یعقوبی به ضرورت استاد در راه عرفان اعتقادی ندارد،در حال که عارف واصل علامه حسن زاده املی در کتاب معرفت نفسشان شعری را آورده اند که امثال علی یعقوبی مصداق بارز این شعراند؛

هر که گیرد پیشه ای بی اوستا       ریشخندی شد به شهر و روستا
هیچ کس  بی اوستا چیزی  نشد        هیچ آهن  خنجر  تیزی  نشد

البته مکاشفات الهی هم باید باعث رشد بشر و تقرب او به خدای متعال باشد.
آیا این حرفها از مکاشفات الهی وعرفانی است!!!!

این حرفهای یعقوبی در جزوه 2 و 4 نظام عالمش است. این حرفها یعنی همان ریشخند شدن که علامه حسن زاده میفرمایند.
به نظر شما حالا،نه یک عارف ،نه یک عالم. بلکه یک عاقل این حرفهای چرند را تایید میکند؟
« آخرين ويرايش: مه 03, 2011, 08:34:51 am توسط محقق »

آفلاین yusef

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #18 : مه 21, 2011, 07:15:23 am »
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

I listen to Mr.Yagoubi speech and I find it  extraordinary.He answered many of my questions.I know that he is Sincerity and he is knowledge.I was lost he shows my the right way.God saves him for Shiite.
God knows that I cried when I read people denied his knowledge.But I can do nothings;Our Lord  invites everybody to his grace but he has his own choices too
About his age :
How old was our lord when he became Imam?
How old was Imam ali when he became Muslem ?How old was Talout when he became Imam
.

ٱقۡتَرَبَ لِلنَّاسِ حِسَابُهُمۡ وَهُمۡ فِى غَفۡلَةٍ۬ مُّعۡرِضُونَ (١) مَا يَأۡتِيهِم مِّن ذِڪۡرٍ۬ مِّن رَّبِّهِم مُّحۡدَثٍ إِلَّا ٱسۡتَمَعُوهُ وَهُمۡ يَلۡعَبُونَ (٢) لَاهِيَةً۬ قُلُوبُهُمۡ‌ۗ وَأَسَرُّواْ ٱلنَّجۡوَى ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ هَلۡ هَـٰذَآ إِلَّا بَشَرٌ۬ مِّثۡلُڪُمۡ‌ۖ أَفَتَأۡتُونَ ٱلسِّحۡرَ وَأَنتُمۡ تُبۡصِرُونَ

لثارات الحُسين

آفلاین محقق

• کاربر نیمه تازه کار
  • *
« پاسخ #19 : مه 21, 2011, 01:31:30 pm »
سلام
 مریدان علی یعقوبی که حرفهای یعقوبی را دقیق و مستند می پندارند، پس بگویند که این اراجیف ،یعنی چه؟!(البته به فارسی)

علی یعقوبی میگوید:
:«ان شاء الله موسي بيايد يک مشت به ما بزند و بگويد شما چرا سر من را فاش مي‌کني، مي‌گويم موسي جان! شما اگر توان داري برو اين شارون که به اسم شما جنايت مي‌کند جمع و جورش کن من يواش يواش دارم عصباني مي‌شم‌ها جناب موسي. نذار من عصباني بشم. شايد بگيد اگر عصباني بشي چي مي‌شه؟‌خب، خدا مي‌دونه چي مي‌شه يک شاروني بسازم با توکل به خدا به هر حال من گفتم شما هم باور نکنيد چون باور کردنش بهتون فشار مي‌آره  من اين قسمت را براي شما نگفتم آقايان علماء آقايان محققين من اين را براي شما نگفتم شما اصلاً اين قسمت را فاکتور بگيريد اين قسمت، شنونده جناب موسي عليه السلام است که تو اين شب‌ها اصلاً تو کربلا پيدايش نمي‌شود، شبهاي جمعه. چون هر کس بهش مي‌گه: آخه موسي تو هم؟! از خوبان که کربلا جمعند. آخر موسي تو چرا کاري نکردي؟! به خاطر اينکه گرفتار کلام اين و آن نشي روش نمي‌شه تو کربلا بياد. غريبانه مياد، در حوالي کربلا قدم مي‌زند شايد به بشقاب غذا يکي ببره يواشکي بهش بگه که بيا آقايي که جثه موسي داري يه چيزي انداختي روي خودت، کسي نشناسه، همه چيزت شبيه موسي است ولي خدا مي‌دونه اسمت چيه. بيا اين بشقاب غذا را امام دادند براي شما. بگيرو برو ديگر از اين کارها نکن. به هر حال ان شاءالله که موسي عليه السلام اين جانواران را جمع و جور کنه.»
این حرفهای یعقوبی در جزوه 2 و 4 نظام عالمش است.

این توهین ها به یک پیامبر اولوالعزم چگونه قابل توجیه است؟!!؟

" إِنَّ هؤُلاءِ مُتَبَّرٌ ما هُمْ فِيهِ وَ باطِلٌ ما كانُوا يَعْمَلُونَ" 139 اعراف
« آخرين ويرايش: مه 21, 2011, 01:33:05 pm توسط محقق »