بسم الله الرحمن الرحیم
بنده هم چند سالی است آقای علی یعقوبی را می شناسم و میدانم که مطالبش طوری است که حق و باطل بهم آمیخته است.
اولا باید از "فرقان" تشکر کنم چون افراد منحرفی همچون علی یعقوبی را به جوانان معرفی میکند تا در دام افرادی چون علی یعقوبی گرفتار نشوند.
اما در مورد آقای اسفندیار رحیم مشایی قضیه فرق میکند، ایشان شخصیت مشکوکی دارند و تاریخ حق و باطل بودنش و مطالبش را عیان میکند.
ارتباط علی یعقوبی با اسفندیار رحیم مشایی شاید خیلی مستند هم نباشد و شاید هم انتشار مستنداتش به صلاح اجتماع نباشد، اما به نظرم تاکید "فرقان"بر شخص علی یعقوبی و مریدانش می باشد وبه صراحت هم حرفی از ارتباط علی یعقوبی با مشایی نزده است.
به فرموده مقام معظم رهبری نباید به مسائل حاشیه ای پرداخت و ماجرای آقای مشایی بحث حاشیه ایست.
من مطمئنم و از مطالب "فرقان"هم پیداست که "فرقان" تاکیدنش بر جدی گرفتن فتنه علی یعقوبی است، چون نام موضوع اصلی را هم همین گذاشته است.
پس به برخی از افراد که به نظر میآید که از فریبخوردگان مکتب انحرافی علی یعقوبی هستند توصیه می کنم که غبار پراکنی نکنند.
اگر هم علی یعقوبی با آقای مشایی ارتباط نداشته باشد ، باید"فتنه علی یعقوبی را جدی بگیریم".
برای استدلال و نقد مباحث علی یعقوبی هم سایت
www.jabarut2.blogfa.com توصیه میشود.
و البته روی آن 3 حوزه فعالیت منحرفان(علی یعقوبی و مریدانش) دقت داشته باشید.
پ