نویسنده موضوع: السلام علیک یا صاحب الزمان  (دفعات بازدید: 311 بار)

آفلاین غبار دل

• معاونت
  • *
  • ارسال: 418
    • شهید تجلایی
السلام علیک یا صاحب الزمان
« : مه 13, 2010, 05:21:42 pm »

" السلام علیک یا صاحب الزمان "

حاج آقا خلج در این باره می گویند : روزی جلوی قهوه خانه حاجی خلیل نشسته بودم که شخصی به نام حسین آقا که قبلا شرح حالش را شنیده بودم به من معرفی کردند و گفتند: نخاع ایشان کمر درد دارد و حتی او را خارج از کشور نیز برده اند ولی علاج دردش نشد و بهبود نیافته است . من دلم سوخت و از حسین آقا خواستم که بیا چند روز با هم در مسجد باشیم شاید امام عصر عج عنایتی فرماید گفت فایده ای ندارد من اصرار کردم و ایشان هم پذیرفت . مدت 40 روز با هم بودیم روز چهلم به حسین آقا گفتم مواظب باش امروز روز چهلم است... به حسین آقا گفتم خسته ام می روم استراحت کنم و اطاق بغل رفتم ایشان هم گفتند من به مسجد می روم تا نماز بخوانم. قدری استراحت کرده بودم که ناگهان از صدای زیاد بیدار شدم بیرون آمدم دیدم حسین آقا سنگ بزرگی که درب چاه بود برداشت و پرتاب کرد و هیچ نارحتی درد کمر احساس نمی کند گفتم : چه شد؟ گفتند: من در مسجد مشغول نماز امام زمان ع شدم وقتی نماز تمام شد و نشسته بودم سید بزرگواری را پهلوی خود حاضر دیدم . رو به من کردند و فرمودند : حسین آقا اینجا چه کار داری؟ گفتم: کمرم درد می کند . ایشان دست خود را به کمرم کشید و فرمودند: دردی در پشت تو نیست و سپس فرمودند: نماز امام زمان خواندی؟ گفتم: بلی. فرمود: صلوات فرستادی؟ گفتم: نه. فرمود: بفرست. من پیشانی بر مهر گذاشتم و ... ناگهان به فکرم رسید این سید چه کسی است و چطور فرمود کمرم ناراحتی ندارد. و بلند شدم دیدم آقا نیست و متوجه شدم که...

بهار را چه کند آن دلی که خرم نیست     مرا ندیدن روی تو از خزان کم نیست

یوسف مصری .گر جمال تو بیند                خویش در بازار پیر. زال تو بیند

العجل يا حجه الله . العجل یا بقیه الله
خدايا .پروردگارا!
به كه واگذارم مي كني؟
به سوي كه مي فرستي ام؟
به سوي آشنايان و نزديكان؟
تا از من ببرند و روي برگردانند.
يا به سوي غريبان و غريبه گان تا
گره در ابرو بيافكنند و مرا از خويش برانند؟
يا به سوي آنان كه ضعف مرا مي خواهند
و خواري ام را طلب مي كنند؟